24h per dagTEL 013-5802730

Tilburg

Transport & Distributie

Koeriersbedrijf

p&m-koeriersbedrijf2

Als koeriersbedrijf zorgt P&M Express ervoor dat goederen op zeer korte termijn naar de gewenste bestemming worden vervoerd. Gezien de groeiende vraag om steeds snellere leveringen, heeft P&M Express zich gespecialiseerd in snel- en spoedtransport. P&M Express is in staat om binnen 30 minuten, na het ontvangen van de opdracht, uit te rukken en de goederen direct op bestemming af te leveren. Dit kan in Nederland zijn, maar ook ver daarbuiten. Dubbelbemande ritten behoren ook tot de mogelijkheden.

Koeriersdiensten

De koeriersdiensten van P&M Express beperken zich niet enkel tot locaties die alleen via de weg te bereiken zijn. Door samenwerking met verschillende transportpartners kunnen goederen ook per vliegtuig (eventueel met onboard-courier) op de plaats van bestemming worden gebracht. Daarnaast zijn al onze voertuigen te voorzien van alle nodige uitrusting om bijvoorbeeld gevarengoed of gekoelde producten te kunnen vervoeren. Alle hedendaagse technologische snufjes zijn aanwezig.

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn bieden we de volgende koeriersdiensten:

Contact

U kunt ons 24 uur per dag bereiken om gebruik te maken van onze koeriersdiensten. U bereikt ons het snelste door telefonisch contact op te nemen via 013-5802730. U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier of een e-mail sturen naar info@pmexpress.nl.

P&M Express is een koeriersbedrijf dat mee werkt aan een schoner milieu. We werken daarom samen met:

Greencity
Green City Distribution – www.greencitydistribution.nl