24h per dagTEL 013-5802730

Tilburg

Transport & Distributie

Transport to it’s value!

Al sinds jaar en dag bestaat de behoefte om goederen en personen van A naar B te brengen. De ontwikkeling van transport en logistiek heeft door de jaren heen niet stil gestaan. Door nieuwe technische mogelijkheden en innovatie zijn vrijwel al uw vervoersproblemen op te lossen.

p&m-over-ons-voorblad2

Transportbedrijf en koeriersdienst P&M Express is een bedrijf welke met alle ontwikkelingen is meegegroeid en vervoert alle soorten goederen. Of het nu gaat om vervoer van gevarengoed waar een ADR uitrusting vereist is, of het met spoed distribueren van pakketten, alles is mogelijk. Onze transport voertuigen kunnen dan ook worden uitgerust met alle mogelijke technische hulpmiddelen. We werken zogenoemd voortdurend aan het verbeteren en stroomlijnen van onze transport service.

Sneltransport en distributie behoren tot onze specialisatie. Het “just in time” vervoeren van goederen is tegenwoordig eerder noodzaak als een extra service. Wij staan met zo’n 110 voertuigen en 150 medewerkers 24/7 paraat om uw goederen naar de juiste bestemming te brengen. Spoed doen we met eigen middelen! Dààr waar kosten een grotere rol spelen dan spoed, zoeken we de meest efficiënte combinatie. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend gerenommeerde collega’s met elk hun specialisme. Wél houden wij altijd de regie, zodat uw goederen toch veilig en correct op de eindbestemming komen.

DAG en NACHT waakzaam en zorgzaam voor uw VRACHT!!