24h per dagTEL 013-5802730

Tilburg

Transport & Distributie

Nieuws

new logo

25 nieuwe Schmitz Trailers voor Zooplus

Begin dit jaar is de samenwerking tussen P&M Express BV en onze zeer gewaardeerde klant Zooplus sterk geintensiveerd door de ingebruikname van 25 stuks nieuwe Schmitz kastenopleggers, voorzien van reclame. Zooplus begeeft zich op de B2C-ecommerce markt met producten voor huisdieren. Sinds haar oprichting in 1999, heeft zooplus zich toegelegd op het aanbieden van een gemakkelijke en vertrouwde plaats voor dierenliefhebbers en dierenbezitters om online in te kopen. Vanuit een aantal warehouses in Europa worden in 22 landen dagelijks de huisdieren voorzien van de juiste uitgekiende voeding óf speeltjes. Tussen de warehouses en integrators verzorgt P&M Express BV een aantal linehauls. Just in time leveren wij de zendingen bij de bekende pakketvervoerders aan, die dan de last mile delivery verzorgen. Om de forse groei van Zooplus te kunnen blijven volgen, hebben wij ons trailerpark uitgebreid met 25 stuks naar 100. De geleverde trailers beschikken over 2 lift-assen, secure locking, door-sensors, GPS en camera. De warehouse-medewerkers wilden graag op de foto…

 

Erkend Agent Luchtvracht

Sinds februari 2017 zijn wij gecertificeerd voor Erkend Agent Luchtvracht (Regular Agent)

Het nummer van de EU – database is NL/RA/00601-00. Hierdoor zijn wij in staat om “veilige” luchtvracht te transporten én op te slaan.

P&M Express bij ‘De Dag van Logistiek & Transport’

dag van logistiekTopsport: zondag op ‘De Dag van Logistiek & Transport’ op het industrieterrein de Katsbogten in Tilburg. Tachtig bedrijven lieten zien wat ze in huis hadden.

 

Demonstraties van graafmachines en hoogwerkers, tot dodehoekspiegel kijken en rijden in een simulator. Het hele gezin kon meedoen. Zelf laadkranen bedienen, rijden op vorkheftrucks en je ‘klein’ voelen tussen al de reusachtige machines. Uiteraard deed ook P&M Express mee en pakte daarin weer goed uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Demonstraties van graafmachines en hoogwerkers, tot dodehoekspiegel kijken en rijden in een simulator. Het hele gezin kon meedoen. Zelf laadkranen bedienen, rijden op vorkheftrucks en je 'klein' voelen tussen al de reusachtige machines. Uiteraard deed ook P&M Express mee en pakte daarin weer goed uit.

Bestelwagens-3-bewerkt

Bestelwagens-bewerkt

25 jaar jubileum

Deze maand viert P&M Express zijn 25 jarig jubileum. Wij willen iedereen bedanken die deze mijlpaal mogelijk hebben gemaakt.

De taarten stromen al binnen :)

25 jaar PM Express        25 jaar PM Express taart BAS

Nieuwe Sprinters!

Begin april hebben wij de eerste 2 nieuwe Sprinters uit een serie van 15 sprinters ontvangen. Ook deze sprinters gaan weer veel duurzame en veilige kilometers maken!

P&M-Express-Sprinters-eerste-2-uit-serie-van-15-negen-april-2015

Aankleding terrein

Zoals op deze foto te zien is, zijn we ook druk bezig met de aankleding van ons terrein. Hier een mooie grote banner die voor iedereen goed zichtbaar is!

 

FullSizeRender2

Verhuizing een feit!

De verhuizing is een feit! Per heden is ons bedrijf gevestigd in het nieuwe pand aan De Posthoornstraat 2-6, 5048 AS te Tilburg.

Foto-Nieuw-pand_Nieuwsbericht

De komende maand zullen de puntjes nog op de I gezet moeten worden, maar we zijn operationeel en kunnen in 2015 weer fiks verder groeien!

Vorderingen nieuw pand aan de Posthoornstraat

Even een update over de verbouwing van de nieuwe locatie van P&M Express aan de Posthoornstraat in Tilburg.

PM_Express_voortgang-nieuwe-pand-1_WEB  PM_Express_voortgang-nieuwe-pand-3_WEB

PM_Express_voortgang-nieuwe-pand-2_WEB  PM_Express_voortgang-nieuwe-pand-4_WEB

Bouw van het nieuwe pand is gestart

Sommige hebben het wellicht al gehoord, P&M Express gaat binnenkort verhuizen. Wij zijn druk bezig met het realiseren van een nieuw kantoor met een grote van 450 m2. Het buitenterrein is 15.000 m2 groot en zal geheel verhard en omheind worden. Met de uitbreiding naar de Posthoornstraat zijn wij in staat om al onze voertuigen op één locatie te stallen en zijn wij klaar om de toenemende vraag naar pakketdistributie op te vangen.

Eind 2014 zal de verhuizing van Loven naar Kraaiven plaatsvinden, zodat wij in 2015 fris van start kunnen gaan in een op maat gemaakte werkomgeving, gereed voor de toekomst!

P&M_Express_bouw_pand_Posthoornstraat