24h per dagTEL 013-5802730

Tilburg

Transport & Distributie

Sneltransport

p&m-sneltransport
P&M Express BV heeft zich gespecialiseerd in sneltransport c.q. koerierdiensten.

Het “just in time” leveren van goederen is niet meer een extra service, maar noodzaak geworden. Grote bedrijven hebben een minimale voorraad, die dagelijks op een bepaald tijdstip moet worden aangevuld. Koerierdiensten zoals P&M Express BV zijn erop ingericht om op elk tijdstip van de dag (of de nacht) direct na een telefoontje uit te rukken om de goederen zonder tussenstop van A naar B te vervoeren.

Dit in tegenstelling tot groupage-bedrijven, die eerst de goederen verzamelen en pas daarna naar de eindbestemming rijden.

Wij zijn in staat om binnen 30 minuten een voertuig, van bestelauto tot 30 ton laadvermogen, met één of twee gekwalificeerde en gemotiveerde chauffeurs te laten vertrekken naar bestemmingen die met dit voertuig over de weg of over water te bereiken zijn. Onze sneltransport- en koeriersdiensten zijn tot in de puntjes geregeld.

Het voertuig kan worden voorzien van een gevarengoed-uitrusting (ADR transport), een laadklep, luchtvering, koeling, verwarming, alarm, etc. Alles wat de lading vereist. Zelfs automatische deurvergrendeling, panic-button’s en extra volgsystemen met deurcontacten zijn mogelijk om uw dure of diefstalgevoelige lading te beschermen tegen ongewenste wisseling van eigenaar. Desnoods middels escortering door beveilingsmedewerkers, of virtueel door een meldkamer.

Standaard zijn al onze voertuigen uitgerust met vaste telefoon, navigatie en tracking-en tracing.