24h per dagTEL 013-5802730

Tilburg

Transport & Distributie

Pakketdistributie

p&m-ups-banner

Reeds 15 jaar bieden we een betrouwbare dienstverlening als subcontractor van UPS en als zodanig onderdeel van het grootste koeriersbedrijf ter wereld. De bekende bruine auto’s in de regio Breda / Tilburg / Waalwijk met een UPS logo zijn eigendom van P&M Express BV. Onze chauffeurs dragen UPS-kleding en mogen na een gedegen inwerkperiode voor deze opdrachtgever diensten verrichten.

Elke dag maken we met zo’n 20 voertuigen ca. 1800 stops en distribueren we per jaar zo’n 1.800.000 pakketten naar bedrijven en particulieren in de regio.

Distributie voor United Parcel Service NL B.V.

Voor United Parcel Service NL BV verzorgen wij daarnaast diverse lijndiensten (linehauls) tussen klanten en verdeelcentra in Nederland, Belgie en Duitsland.

Bij grote opdrachtgevers worden trailers of wissellaadbakken geplaatst, die in de loop van de dag geladen worden met ‘worldwide express’ pakketten. Op het juiste tijdstip worden deze ladingen opgehaald en naar diverse overslagcentra van U.P.S. gebracht. Deze transporten rijden altijd in de avond en nacht, en op strakke tijdschema’s om de aansluiting met de internationale lijnen (truck en vliegtuig) niet te missen.

Dagelijks zijn onze trucks dan ook te vinden op Flughafen Köln (D), waar de Europese AIR-HUB van U.P.S. is gevestigd. Hier vindt na een zeer strenge security-clearing van chauffeur en voertuig de snelste overslag van pakketten ter wereld plaats. Tot 110.000 pakketten per uur vinden hier hun weg over 30 kilometer lopende band naar één van de 38 internationale vluchten.