24h per dagTEL 013-5802730

Tilburg

Transport & Distributie

Diensten

P&M Express BV heeft zich gespecialiseerd in sneltransport c.q. koerierdiensten:

Just in Time

Het “just in time” leveren van goederen is niet meer een extra service, maar noodzaak geworden. Grote bedrijven hebben een minimale voorraad, die dagelijks op een bepaald tijdstip moet worden aangevuld. Koerierdiensten zoals P&M Express BV zijn erop ingericht om op elk tijdstip van de dag (of de nacht) direct na een telefoontje uit te rukken om de goederen zonder tussenstop van A naar B te vervoeren. Dit in tegenstelling tot groupage-bedrijven, die eerst de goederen verzamelen en pas daarna naar de eindbestemming rijden.

Wij zijn in staat om binnen 30 minuten een voertuig, van bestelauto tot 30 ton laadvermogen, met één of twee gekwalificeerde en gemotiveerde chauffeurs te laten vertrekken naar bestemmingen die met dit voertuig over de weg of over water te bereiken zijn. Het voertuig kan worden voorzien van een gevarengoed-uitrusting (ADR), een laadklep, luchtvering, koeling, verwarming, alarm, etc. Alles wat de lading vereist. Standaard zijn al onze voertuigen uitgerust met vaste telefoon, navigatie en tracking-en tracing.

Transport

P&M Express BV levert ook auto’s met chauffeur om in drukke periodes of bij ziekte -of verlof van uw eigen personeel ritten of routes te rijden. Veel transportbedrijven of groothandelsbedrijven maken van deze dienst gebruik. Onze allround inzetbare chauffeurs stellen zich flexibel op en in no-time zijn uw vervoersproblemen opgelost. Onze voertuigen hebben de uitrusting die algemeen past bij onze klanten. Meestal zijn de tarieven van deze diensten lager dan bij sneltransport.

High Value Transport

In 2012 zijn wij ons gaan toeleggen op het beveiligd vervoer van goederen met High Value. Deze vorm van transport bestaat uit een gescreende en speciaal opgeleide chauffeur, een voertuig voorzien van de hoogst mogelijke beveiliging, en waarbij de route continue opgevolgd wordt door een alarmcentrale. Wanneer het voertuig van de tevoren opgegeven route afwijkt,het zgn. GEO-fencing, gaat er direct een signaal naar de planning én naar de meldkamer van de KLPD of een alarmcentrale met Europese dekking. Om dit vervoer mogelijk te maken hebben wij de TAPA TSR1 – certificering behaald.

Dedicated Transport

Voor een aantal klanten verzorgen wij de complete distributie. Wij houden voorraad bij in ons warehouse, en leveren op het juiste tijdstip, in de juiste plaats, op de juiste wijze de zendingen af. Of andersom, waarbij we goederen op een bepaald tijdstip ophalen en zonder schade of verlies weer bij onze opdrachtgever retourneren. Hierbij moet u denken aan opdrachtgevers met klanten in de horeca, die seizoensgebonden artikelen van onze klanten huren. Of onze samenwerking met United Parcel Service. Meer hierover vindt u bij “pakketdistributie”.

Onboard Courier

Bestemmingen die niet per auto of truck zijn te bereiken, kunnen we via een strategische samenwerking met time:matters per vliegtuig aandoen. Eventueel begeleid met een onboard-courier, die de douaneafhandeling en het traject van het vliegtuig naar de plaats van bestemming regelt. Regelmatig verzorgen wij spoedzendingen die dezelfde dag nog op plaatsen ver buiten Europa nodig zijn.